Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt slut, tar slut, att vänta på besked.

Viktlöshet,
hårdare starkare
dunkar sönder
inifrån
-
Tomrumsord,
går på tomgång
andas på tomgång
slösar sista blicken
på mina ögonlock
-
Humörsvarta befläckade
förnekade
-
Desperation,
hugg armarna av mig
händerna,
de jag biter sönder
äter sönder och
gömmer mig i,
slit ögonen ur mig
de jag ser allting i
och kärleksband
som dränks i
familjebrand.
-
Pang
-
Skjut då, rakt på,
rakt igenom då
bespara mig mödan att fråga
svara
undra
tänka
reagera
gömma
försöka skitsamma
-
(Bara jag slipper höra någonting
så hugger jag av allting)




Fri vers av Vingklippt Fågel
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-14 12:07



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
bra skrivet, gillar...
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Fågel
Vingklippt Fågel