Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att vi kunde sluta snurra

Jag önskar att jag kunde spela ensam
Ensam och oberoende, så som det ska vara.
Med sönderstrimlade kropp och med uppätet inre är det ingen idé
Jag önskar att den här kalla, regniga dagen kunde vara den sista
Någon gång måste världen stanna
Vi måste sluta snurra

Jag önskar att du inte var så långt borta
Jag önskar att du inte var så nära
Jag vill inte skrämma dig, jag vill inte hata dig
Jag vill bara älska dig

Jag önskar att du fanns här i tusen år framöver
Då skulle jag vara så säker
Vi skulle vara säkra
Då skulle jag bygga en himmel
En himmel i säkerhet

Jag önskar att jag kunde få dig att leva
Få dig att förstå, få dig att veta
Jag önskar att mitt huvud kunde sluta snurra

Jag önskar att jag hade de där glada stunderna
Att jag ville leva för alltid
Jag önskar att jag levde i en värld där inte allt faller sönder

Jag önskar att åskan kunde lämna mig i fred
Jag kan inte bära bördan på mina axlar
Egentligen
Så jag kan inte bära något

Jag önskar att jag var någon annanstans
Någon stans
Där någon menar något med någonting

Jag önskar att jag kunde bära din börda
Jag önskar att jag kunde bära mig själv
Jag önskar att jag kunde få oss att leva
JAG ÖNSKAR ATT DET KUNDE SLUTA SNURRA




Fri vers av EssexGreen
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-11-28 21:25



Bookmark and Share


  pang
gillar upprepningarna. bra flöde och tänkvärt innehåll.
2005-12-04

  Wretling
ger en bra reflektion över hur ett förhållande kan kännas
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

EssexGreen
EssexGreen