Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara..sanningen.


Kriget under huden

Som en karusell
Allt snurrar runt
Myror som kryper
Krypande krig
På tv
Under huden
Myrornas krig på tv
Ångestens krig under huden

Sår av glöd
Glöd av sår

Glöden träffar huden
För att stoppa kriget
Ärren finns
För ångestens krig

Ångesten kryper under huden




Fri vers av EssexGreen
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-28 21:36



Bookmark and Share


  Julia Felicia
Jag gillar denna starkt. Känner igen känslan.
2006-01-22

  ulliboo
nerblött. närvilande. nästan vackrare än näsblod.
2005-12-05

  Wretling
" Ångestens krig under huden "
kanon !
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

EssexGreen
EssexGreen