Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfabet i allmänhet.


Alfabet du är världens poet
vi bildar ord och citat
lägger själ med alfabet blandar allt på ett silverfat
Våra tankar lånar bildar lärdom och insikt.
Alfabet du är en sorbet
En dessert för vad vi känner
Alfabet du är vår frihet





Fri vers av leonardo1981
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-29 00:09



Bookmark and Share


  queenia
absolut..
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981