Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig inte

Kramen visste inga gränser i mig;
så efterlängtad,
så bekräftande,
så skön.

Jag tog in din doft,
kände din varma kropp.

Tänkte;
släpp mig inte!
Släpp INTE mig !
Inte nu!
Inte än,
låt den vara oändlig...




Fri vers av peoesson
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-27 21:08



Bookmark and Share


  •AW•
En oändlig kram, vem drömmer inte om det...
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson