Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Lena Willemark smög in i Ovikens nya kyrka en eftermiddag och gav oss en upplevelse av tystnaden...


i efterklangen

Tystnaden trängs tillbaka
av viskande besvärjelser,

lockas till samspel
med spröda stråkdrag,

skräms tillfälligt iväg
av momentana skrik,

men återkommer
ljudlöst i efterklangen.




Fri vers av peoesson
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-07 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson