Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag älskar

Älskar
älskar inte
älskar lite
älskar mycket
älskar kanske
älskar lagom
älskar fint
älskar fult
älskar på deltid
älskar på viss tid
älskar oroligt
älskar tryggt
älskar alltid
älskar allt
älskar inget
älskar outhärdligt
älskar fantastiskt
älskar absolut
älskar ungefärligt
älskar på avstånd
älskar nära
älskar stort
älskar minimalistiskt
älskar helt & fullt
älskar inte fullt så mycket
älskar dyrt & heligt
älskar gratis & syndigt
älskar ibland
älskar ofta
älskar punktvis
älskar exponentiellt
älskar högt
älskar smått
älskar trögt
älskar lätt
älskar ihärdigt




Fri vers av peoesson
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson