Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord

Ibland
Är handen mot min kind
Utan ord
Den enda kärlek
Jag behöver




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 600 gånger
Publicerad 2005-12-05 01:28



Bookmark and Share


  sol
det vackraste är ordlös,
fullkomligt ren kommunikation!
2006-01-19

  kath
den varmaste av dem alla, den gest som värmer upp även antarktis is....

fin .......
2005-12-05

  Smultris
Så fint:)
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone