Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vem du är...


Till den ljuvligaste kvinna jag aldrig träffat

Jag bygger en sköldborg runt mitt hjärta
för att skydda det mot saknaden.

Men jag lämnar en springa i pansaret
markerar den med ett hjärta i rostrött torkat blod.

Så du kan hitta in igen...




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 10:31



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Oerhört vacker, men bli inte sårad igen..
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone