Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Hurricane"

Jag försöker vara stark.

Jag är en flicka med en skev själ.
Blöta ögon, trasig i både hjärta och sinne
Till ytan ärrad,
En flicka som är till stor del ensam,
Till en mindre del inte.

Jag har en spricka i ansiktet
Som de ibland kallar leende.

Hur mycket kläder jag än bär
Så är jag ändå naken.
Hur många gånger jag än badar
Så är jag fortfarande smutsig.

Hurricane, kallade dom mig.
Orkanen som drog över stan.
Det fanns ingenting som kunde stoppa mig.
Fängslad.
Släpp mig lös, innan någon kommer till skada.

"Och hur i hela världen skulle någon
Kunna sätta kedjor på en Hurricane?"

Dom sa: "Du hör inte hemma här."

Man ska inte stänga in orkaner i glashus.




Fri vers av Hurricane
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-03 12:57



Bookmark and Share


  Trazan
Du är skicklig!

Ja, fortsätter du att öva och återigen öva,

kommer ditt namn att minnas som en av de stora.

Gillar det du skriver men man blir lite ledsen när du är så
sorgsen.

Var dig själv, om det är så att vara ledsen,
eller glad

du är i känslig ålder.

Vänta ska du se att under kommer ske. Det kan BLI EN FIN FRAMTID!!!

En rekommendation: Köp gärna,
Tomas Di Levas Platta: Tiden Faller. Jättebra texter.
Jag tror du skulle må bra av den inte kosmossånger alls( bara en låt, men den snuddar bara vid det) Ha d BÄSTY!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Hurricane
Hurricane