Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Du sa att det här var droppen för oss

Och det kanske var den sista för dig

Men jag har flera droppar kvar

- Du kan låna en av mig.




Fri vers av Hurricane
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-17 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurricane
Hurricane