Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta skrev jag i sms till Honom idag. Jag är patetisk.


Smärta.

Du älskade nog aldrig mig
Lika mycket som jag älskade dig.
Du har gått vidare.
Du gick vidare, kom över mig så fort.

Jag försöker tänka på annat.
Jag försöker prata med andra.
Jag försöker låta folk komma nära.
Men det enda jag gör är att tänka på dig.
Jämföra dem med dig.
Inser att ingen är lika dan.
Lika bra.

Vad fan ska jag göra.
Jag kan inte leva ordentligt.
Jag kan inte äta ordentligt.
Jag kan inte sova ordentligt.
Jag kan inte bete mig som folk.
Jag kan fan ingenting.

Livet är värdelöst.
Och, ja, jag vet att du inte bryr dig.
Jag vet att du inte tänker på mig.

Jag vet att du har glömt mig.




Fri vers av Hurricane
Läst 279 gånger
Publicerad 2012-02-01 13:25



Bookmark and Share


    poetikern
Usch. Känslan av att man inte existerar ..
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Hurricane
Hurricane