Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Handlöst

 

jag har öppnat många dörrar
och stängt en del
vissa har stängts för mig
andra lämnats på glänt

ibland har de stängts med en smäll
och låsts med dubbla lås
några gånger har jag stått och knackat
men inte blivit insläppt

din dörr står öppen
och jag står och trampar på tröskeln
om du inte tänker bjuda in mig
önskar jag att du kunde stänga

jag behöver nåt som tar emot mig
när jag faller

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-11 17:53



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Bra förmedlat!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl