Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




I ditt rum

 

 

Jag är hellre med dig

än hos dig.

Jag sorterar hellre dina tankar

än dina CD-skivor.

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-01 21:39



Bookmark and Share


    Rocky
Cd-skivor ÄR tankar också men kan inte ersätta en vän att hålla i handen.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl