Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Självbevarelsedrift

 

Det är när jag inte har något annat att göra
när jag vill bli sedd och få bekräftelse
och döva ensamhetens monotoni
som jag ringer dig
Då låter jag dina fingrar dansa sin dans
och mig spela mitt spel
matar mitt ego med en kick
låter kontrollen berusa mig
och jag känner mig stark och vacker och åtråvärd
för en stund
Jag föraktar dig för att du låter mig
för att du inte ser igenom mig
eller för att du gör det
men hoppas ändå
Och jag föraktar mig själv
för att jag behöver en mans
bekräftelse
för att känna att jag lever
att jag duger
och för hur illa jag gör dig
när jag låtsas att jag älskar dig
så som jag egentligen älskar en annan
och som är lika usel
som jag




Fri vers (Prosapoesi) av Fallgirl
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-21 21:27



Bookmark and Share


  cilax VIP
Den tog
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl