Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defekta känslor, förvriden sanning

Är det som dom sagt
Att när jag vandrar ikväll
Vandrar jag själv
Är det som dom sagt
Att de tårar jag fäller
Har jag redan fällt

Vad är det som händer
När känslorna vinner
Är det när känslorna
Försvinner?

Är det så att allt som hänt
Ger mig känslor jag redan känt
Bygg upp mina tomma sinnen
Radera alla svåra minnen

Jag tror att det var något
Som jag inte förstod
Att jag hade en själ
Som en gång log

Men leendet det dog




Fri vers av Hurricane
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-05 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint skrivet, gillar speciellt första stycket!

"Är det som dom sagt
Att när jag vandrar ikväll
Vandrar jag själv
Är det som dom sagt
Att de tårar jag fäller
Har jag redan fällt"

Du vandrar inte själv.
*styrkekram* <3
2011-02-10

  Skitsystem
Du vandrar aldrig själv. För jag vandrar vid din sida.
Och du har visst en själ som ler. För jag är din själ. Och tanken utav dig får mig att le så brett som det bara går med hela ansiktet.
Jag älskar dig.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Hurricane
Hurricane