Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självstraffad

Skrik då
Skrik så högt du kan
Skrik det fulaste, vidrigaste, hemskaste, elakaste orden i ditt ordförråd
Se om jag kan höra dig

Jag svävar runt i min egna värld
Och där finns inte du
Där är du bara en spricka i en vilsen själs yta

Så skrik då
Se vem av oss som skadas mest
Det kanske brukade vara jag som föll
Men nu har du snavat över ditt egna krokben
Och ingen vill hjälpa dig upp.




Fri vers av Winterblood
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-06 19:47



Bookmark and Share


  Hans Christian
Agressiv text som starkt berör.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Winterblood