Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En horas värld

Jag är en hora.
Jag horar inte för pengar eller saker. Eller för droger och alkohol.
Jag söker varken bekräftelse eller kärlek.
Jag horar.
Jag horar för att känna
Jag horar för att veta
Att jag ännu lever
Att jag inte fastnat i ett klockslag som plötsligt slår igång och färgar mina hårstrån gråa.

Vi är alla horor
Vi horar bara av olika anledningar
För även den som slagit sig fri är fången
De som friat sig spärras in med skylten galning fastnålad på bröstkorgen
Vi horar
För att överleva.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Winterblood
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-25 20:56



Bookmark and Share


    migella
Vilken mörk syn på livet du har.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Winterblood