Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kedjor i smuts

Jag är fast här
I den andra världen
Den som inte ni ser
Den som saknar ljus och glädje
Där ord kan bli lika tomma som fyllda med ångest och fruktan

Jag är inte det någon vill jag ska vara
Jag är inte den jag själv vill vara
Och jag famnar allt för ofta i blindo mot ett ljus
Ett missledande ljus
Törstande efter något
Något som kan vittna om att jag lever
Jag hallucinerar lycka
För jag lever i en öken

Snälla hjälp mig ut
Jag vill in i värmen igen
Jag är fast bakom en glasvägg där jag sakta dränker mig själv
Snälla ta ut mig härifrån

Jag kan aldrig bli som er
Jag kan aldrig leva "rätt"
Varför är jag så fel?
Vem gjorde mig till det här?
Du? Ni? Ödet?......
......jag?




Fri vers (Fri form) av Winterblood
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-20 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Winterblood