Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trisstess

Jag är fångad i min egen kropp
Fångad i någon sorts skugga
En mus fångad i ett badkar.
Kämpar upp för kanterna men halkar bara ner
Det är så meningslöst att kämpa mot det omöjliga

Blickar ut på alla dessa obetydliga människor som ständigt skyndar förbi.
Människor jag aldrig kommer minnas eller ägna en tanke åt
Jag finner inget syfte, ingen anledning bland all frånstötande dekadens
Världen äcklar mig.
All skönhet som brukade vara ren och oskyldig ahr nu vista mig sin baksida

Allt har en baksida
Den smutsiga bakgården till den vackra villan med den förtrollande trädgården

Så ge mig en mening med allt.




Fri vers av Winterblood
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-13 14:54



Bookmark and Share


  Hans Christian
Mycket,mycket bra skriven text som berör "en mus fångad i ett badkar,kämpar upp för kanterna men bara halkar ner,det är så meningslöst att kämpa mot det omöjliga" superb metafor.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Winterblood