Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta ta ta

Tar den ena
att glömma
den andra



äter och dricker utav
saft och smaklökar lockas

utav

........ ännu mer

.................... ännu fler




tar gärna utav en till
för att stjäla

tar gärna två
och tror mig växa
stort

fler är bättre

kontrollen är
underbar




skapar tumult
förvirring och ganska mycket
analyser

godis är gott
gratis är enkelt
det är så lätt


lägger ena tanken åt sidan
.... åt nästa
att locka in fler
och jag mättad
utav er


vilsna?
ororade?



.... och jag ler




åt er så
dumma




slickar länge på det
söta
smakar av det
runda
och



greppar



tag



jag får

ger och

tar
den ena
att glömma
den andra



`Snart` lägger jag
huvudet i frysen




Fri vers av underbar
Läst 576 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-16 16:25



Bookmark and Share


  wellness tina
Älskar mina gamla texter, såhär 9år senare :D
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

underbar
underbar