Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot det fria



Självständigt styr jag vänder jag och återkommer jag
till detta vad kallas mitt liv.

...

Självständigt leder jag förleder jag och lockar jag
till detta vad kallas framtid.

...

Självständigt gläds jag ler jag och ger jag
till detta vad kallas nutid.

...

Självständigt uppnår jag visar jag och övergår jag
till detta vad kallas delmål.

...

Självständigt berättar jag talar jag om och viskar jag
till detta vad kallas mina möten.

...

Självständigt kontrollerar jag planerar jag och bokar jag
till detta vad kallas min tid.

...

Självständigt känner jag klarnar jag och tillfredsställer jag
till detta vad kallas mina behov.

...

Självständigt väljer jag avstår jag och blöder jag
till detta vad kallas mina känslor.

...

Självständigt överlever jag utformas jag och utvecklas jag
till detta vad kallas frihet.

...




Fri vers (Fri form) av underbar
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-01 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underbar
underbar