Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Väntan På En Spårvagn

Sitter huttrande
i regnets kalla slag
december kylan
tränger på men
snön lyser med sin frånvaro
du värmer dina händer
innanför min jacka
viskar tyst om
sängens värme
jag ler åt din iver
du har en blick
jag aldrig sett
en stolthet i dina ögon
när du håller om mig i regnet
men blicken blir allvarlig
när du säger att jag betyder
så mycket för dig
en välbekant känsla
sprider sig längs min rygg
en välbekant misstänksamhet

Vad vill du med mig?
Varför bryr du dig om mig?

får ett ryck
en vilja att rymma
letar efter närmsta flyktväg
vill springa undan från det
allvar du drog in i situationen
men ångrar mig
när jag ser in i dina ögon
hand i hand kliver vi på
en spårvagn som tar dig och mig
hem till en värmande säng




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-12-13 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm