Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke om livets sårbarhet och vad lätt det är att tappa fotfästet Livsnäringen tär på en, om man mister någon som man håller kär.


SÅREN VI ÄRVDE


Såren vi ärvde, en liten beskärd del som finns i varje själ.
Vad händer sista dagen, då flodbåten åker iväg.
Allt glider sakta förbi, eken, grönskan och flickan som ropade med ungdomlig hetta.
Ord och bilder som tar oss med på den sista erfarenheten.
Vem ärver då mina sår. En grå slöja släcker elden, den sista glöden, innan mörkret omger oss i den friska fromma jorden.




Fri vers av kickilina
Läst 275 gånger
Publicerad 2011-02-22 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kickilina
kickilina