Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste tillåta oss att känna efter, allt är inte rättvist


Livsfrågor är......pågår hela tiden....

LIVSFRÅGOR ÄR VÅR FÖLSESLAGARE
ÅNGEST ÄR EN SIGNAL PÅ ATT VI EJ MÅR BRA
DET ÄR INTE FARLIGT ATT KÄNNA SÅ
VI BEHÖVER TÄNKA LITE DJUPARE IBLAND

LIVET GÅR INTE PÅ RÄLS
DET BLIR MYCKET FUNDERINGAR OM VEM MAN ÄR
MAN BLIR SVIKEN, MAN SVIKER SJÄLV NÅGON
DET BLIR LITE VILLERVALLA

FINNS MYCKET YTA OCH INTRYCK I DEN VÄRLD VI LEVER I NU, ALLT GÅR SÅ FORT
INGEN FARA, DU ÄR BARA EN MÄNNISKA, DET MÅSTE FÅ KÄNNAS

DU MÅSTE KUNNA TILLÅTA DIG ATT KÄNNA TOMHET OCH MENINGSLÖSHET ÄVEN SORG OCH VREDE
TRYCK PÅ EN PAUS-KNAPP OCH STANNA UPP
DU BEHÖVER INTE HA FULL KOLL PÅ ALLT, DU FÅR SLÄPPA TAGET, TILLÅTA DIG ATT MÅ DÅLIGT

DU BEHÖVER INTE TINDRA" MOT OMVÄRLDEN VARJE DAG FÖR ATT BLI ACCEPTERAD

GÅTFULLT ÄR DET SOM KALLAS LIVET
DET KAN VARA HUR BESVÄRLIGT SOM HELST
MEN OCKSÅ VÄLDIGT BRA, OM VI TILLÅTER OSS ATT KÄNNA EFTER









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av kickilina
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-26 11:06



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Fint med fina tankar. Men rent stilistiskt så skulle den vinna på att inte bara ha stora bokstäver.
2011-03-26

    AA VIP
Fin och tänkvärd text om livets upp och nedgångar. // AA
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

kickilina
kickilina