Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen har många ansikten Många krokiga vägar vi måste gå Den lägger sig för att vila och det lugnar sig en aning Du orkar sen leva vidare med små steg i taget


Sorgen var en gång din glädje !

VI MÅSTE GÅ GENOM SORGEN, IBLAND I SKYMNING OCH VÅTT HÖGT GRÄS
VI VET EJ HUR LÅNG STIGEN ÄR

IBLAND ÄR DEN SÅ SMAL, ATT VI MÅSTE GÅ HELT ENSAM UTAN STÖD AV VÄNNER
MEN VÅGA SE DIG OM
SNART ÄR DAGEN HÄR

SORGEN KAN INTE BÄRA NÅGON MASK AV SAMMANBITEN SÄKERHET
VI BLIR BARN IGEN MED DARRANDE UNDERLÄPP OCH FRÅGANDE BLICK

DU KAN KÄNNA I DITT HJÄRTA, ATT DET SOM DU GRÅTER ÖVER
ÄR DET SOM EN GÅNG GAV DIG GLÄDJE OCH STOR LYCKA






Fri vers av kickilina
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-13 21:58



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Så vackert och klokt skrivet av dig, tack
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

kickilina
kickilina