Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om livet, som är skört som en tunn tråd, men också stark som en länkande kedja generation efter generation.


Evigheten är väldigt lång


Låt stillheten råda i ditt eget hus. Lyssna till ditt inre och tänd ett värmande ljus
Allt har en mening mellan kaos och panik
Tänker på min farmor Olga och det är henne jag är lik
Från Ryssland hon kom, gick över berg och dal
Lämnade sin mor och far kvar på andra sidan i de dödas sal

Vad är en tanke värd för något
Lyssna, blunda och se det bästa du vet
Fina ljusa minnen och säg till dig själv: Jag är min egen hemlighet
Allt som jag är, har någon annan del i
Vi ärver, skarvar och skapar nytt

Efter oss kommer nästa led och tänker på vad vi betytt
Den lilla kärnan som är mittens punkt tar aldrig slut
Tråden är så lång och fortsätter i evighet
Vad är en evighet, jo den har varit med förut och den börjar just nu
Små, små delar av nuet och tusentals små ögonblick av mirakel
den som formar och ger näring till din utvalda del, är just du




Fri vers (Fri form) av kickilina
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-18 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kickilina
kickilina