Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om svartsjuka och hur den till slut förstör ett förhållande och det gör ont så ont...


Den första Kärleken och kanske den största


Den första eller kanske största kärleken tål att prövas.
Där finns inget svart eller grått.
Gränsen blir nådd då svartsjukan och kontrollen äter upp allt.
Många år har gått med både stort och jävligt smått.
Jag tar vara på mina självständiga kliv.
Tittar inte dagtid tillbaka, jo ibland.
Undrar över alla dessa timmar, om de är utvalda i förväg och blev mitt liv.






Fri vers av kickilina
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kickilina
kickilina