Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om saknad efter min kärlek som hastigt togs i från mig !


Ögat själens spegel



Mina tankar trivs hos dig.
Min kärlek till dig var omedelbar, för att du lät mig vara den jag är.
Jag längtar efter din varma hand och kropp.
Den är din och min.
Kärlek så öm.
Ser på oss med ett leende.
Behövs inga ord.
Livlöst är livet utan kärlek.
Jag kan tala om för dig.
Står i mitt fönster och det är bara du som vet.







Fri vers av kickilina
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-23 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kickilina
kickilina