Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och när det blir ångest kramar vi varann

vi kan bo var du vill
och tjuvåka tåg någon annanstans
köpa ett risigt hus i norrland för 15 000kr
vara där på sommaren

vi kan ha sex bakom scenen i folkets park
och dricka folköl på allmän plats

när det blir ångest så kramar vi varann
och gråter massor
sen dricker vi sockerdricka i hängmattan

och vi har rödvinskvällar
och slåss och blir ledsna
men sen älskar vi
och det är fullständigt makalöst

vad vi älskar varann




Fri vers (Fri form) av Emma Franzén
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-09 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Franzén
Emma Franzén