Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rondell

man får köra hur länge man vill i en rondell
tills man bestämt sig åt vilket håll man ska
men det kostar förstås pengar i längden
om man är obeslutsam

jag har en rondell i vardagsrummet
det tycker inte dom där utanför om

jag har kört för många varv
dom säger att det börjar bli dags att välja nu
jag har ju lärt mig var de olika vägarna leder
jag trycker hårdare på gasen men blinkar inte




Fri vers av Emma Franzén
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-17 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Franzén
Emma Franzén