Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av princip

det finns principer
alla verkar inte ha dem
åtminstone inte samma som jag

av princip ska bilar vara Saab
TVn vara Sony
DVD-spelaren ska vara Pioneer
av princip

och jag dammsuger alltid listerna
och förresten heter det socklar

människor med annorlunda principer
skrattar jag åt
så de ska förstå att jag är säker




Fri vers av Emma Franzén
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-15 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Franzén
Emma Franzén