Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slakt







den svarta slakten;
djuret som vrider sig, obönhörligt

) i en båge

en sista tanke på din förmögenhet
innan du går därifrån
ren


(blodig




Fri vers av AnnaStorm
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-19 23:16



Bookmark and Share


  Christer VIP
den griper verkligen tag...jag tror verkligen du lyckas fånga det du ville fånga med den här texten. Snyggt! (och motbjudande)
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

AnnaStorm
AnnaStorm