Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en väg av fantasier








på en anspråkslös buss på väg till Bara
sitter en tatuerare och planerar en kålfjäril
han blundar, djupt
och karvar upp en orörd plats




Fri vers av AnnaStorm
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-11-26 22:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
+
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

AnnaStorm
AnnaStorm