Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör mitt innersta

Fattar inte vad du gör med mig?

Mina känslor dansar i mig

Starka

Du tänder en eld som jag inte riktigt
kan handskas med

Jag är förvirrad

Oorganiserad

Varm

upphetsad

Ja. Allt.

Jag kan inte blunda längre för det här

Och jag vet att inte du kan heller

Något stort är i rullning

Varning för

stormstyrka

Jag kan

inte

stå

emot

Jag kastar mig ut

Kom älskling ta emot
mig

Njut




Fri vers av karin N
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-11 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin N
karin N