Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag vänder mig om
Ser dig i drömmen
Du lutar dig
över mig
och andas varmt i
mitt öra
Det killas
Jag älskar det
Gör det igen
Älskling, gör det igen
Låt mig känna så igen
Vänder mig om
Sakta
Du är borta




Fri vers av karin N
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-04 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin N
karin N