Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade..


Älskade

Lyssnar till dina andetag
känner
dig
älskar dina varma
mjuka
händer
som söker mina
händer
fastän du sover
Din hand
på min svank
En lätt beröring
på min skuldra
Andas i din takt
med dig i dina andetag
trygg
Varm
i
din
famn
Andas, älskade
andas
jag
sover
här
bredvid
nära
tättintill
Din hand på min
skuldra
så nära
tättintill
älskad
blir aldeles
varm
andas
mår så
bra
med
dig

nära




Fri vers av karin N
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-09 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin N
karin N