Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma jag älskar dig oavsett


Längtan efter en mor som inte finns

Du är så sjuk
som alltid
Jag har blivit din mor
som alltid
Jag vill trösta, vara till hands
som alltid
Du, kom ihåg det
du har alltid varit min mor
Oavsett
Du kan inte älska
Men du har gett mig den
gåvan
att älska
så jag älskar
dig oavsett
du är min
mor
alltid
och
kunde
jag
hjälpa
dig
nu

vet
jag
att
du
vet
att
jag
finns
oavsett




Fri vers av karin N
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-09 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin N
karin N