Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

God morgon min vän...

För det är det när du läser detta sms.

Min klocka är halv 4..och jag är klarvaken.

Vad gör du med mig arma karl?

Jag är helt fylld men samtidigt vill jag bara ha mer.

Du har öppnat mitt innersta rum. Ömt och försiktigt.

Du har väckt en längtan som är svår att stoppa...

Alla mina planer har ändrats. Jag vet plötsligt ingenting.

Vet bara att jag vill. Jag vill. Jag VILL.

Jag vill somna på din arm..vakna på din arm. Nu. På en gång!

Men det funkar ju inte så riktigt än.

Men man kan ju önska, eller hur?

Jag behöver tid jag också. Jag vill göra plats för dig i mitt liv.

Men nu ska jag måla. Göra något vettigt dom här timmarna när

jag ändå är vaken.

Ska blanda lite bränd umbra med rött. Kanske lite vitt. Aningen ultramarin.

Försöka hitta den rätta nyansen. Den jag vill komma åt. Låta penseln dansa

över duken jag spännt upp. Ösa på mer vitt. Mer rött. Kraftiga penseldrag.

Upptäcka skiftningarna. Se ljuset . Fascineras av djupet. Se något nytt växa

fram. Överväldigas av den där känslan. När allt stämmer. När inte ett streck

ska dit. När man kan ta några steg tillbaka..Betrakta sitt verk. Helt tom. Nöjd.

Tillfreds. Då är jag hemma....

Samma känsla fick du mig att känna ikväll...

Sen ska jag sova min vän.




Fri vers av karin N
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin N
karin N