Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer!

Solen stod högt på himlen. Det var vår i luften. Gatorna torra. Sandiga.
Hon hade nyss duschat. Det luktade kamomill om håret. Med en handuk
virad runt sig satte hon sig vid skärmen. Delete. Det gick fort. På nolltid
var hon utraderad. Borta. Det syntes inte ett spår.

Hon klädde sig snabbt. Blåste igenom håret. Lite mascara på fransarna.
Sen klar! Det knastrade under skorna. Vindarna var varma. Hon var på väg. Nu.

Tiramisu.

En mixad da frutto på Mario´s i Rom.

Nystrykna vita bomullsklänningen. En tunn kofta ovanpå. Dolce och gabbana
lite lätt doftande från halsen. Hon stannade till vid en papperskorg. Skrynklade ihop och skulle precis slänga hans sista rader. Då tog hon upp det igen. Vek ihop det långsamt. Hon började skratta. Högt och ljudligt. Klockan var fem på eftermiddagen. Solen färgade äntligen hela himlen röd.

Hon skulle ta en annan väg hem.




Fri vers av karin N
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin N
karin N