Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrande Fingrar

Hungrar efter din blick
dina händer på min kropp
längtar, trånar, åtrår
din kropps värme
din tunga på min hals
jag vill skynda på tåget
mot ditt hem
jag trodde inte att du
betydde så mycket för mig
men jag inser att jag hade fel
mina händer darrar till
när jag ser dig
väntande på perrongen
du skiner upp i ett leende
och mina hungrande fingrar
söker sig mot din kropp
ljudet omkring oss
tystnar
i leende och värmande tystnad
vandrar vi bortåt




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-21 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm