Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenader i Slottsskogen

Par med barnvagnar
Par med hundar
på promenad genom skogen
de ser alltid lika
nyförälskade ut där de går
dessa par som fastnat för varandra
de vandrar mellan älgar och getter
och kysser varandra under
trädens skyddande skuggor
medan deras hunder
leker bland löven
medan deras barn
sjunger sånger om vår
I detta har jag vandrat själv
så många gånger förr
men nu är jag en av Dem
men utan barn och hund
Vi vandrar numer tillsammans
och talar med mina vänner djuren
om livets hemligheter




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-12-21 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm