Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spottar på din själ.

Förvänta dig inte att jag
Kommer tillbaka till dig
För alla drömmar jag hade
Dom finns inte kvar.

Jag var aldrig din
Och du var ingenting.
Jag försökte för dig
Men på sättet du bemötte mig..

Allt rinner ut i sanden
Mitt hjärta hade du i handen

Det betyder inget längre
Hjärtat fick du inte behålla
Och smärtan, den fick du tillbaka.




Fri vers av Hurricane
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 22:37



Bookmark and Share


  dead_prez
...
2011-04-25

    tehdog
skön attityd, att spotta på någons obegriplighet, fortsätt gärna med det
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Hurricane
Hurricane