Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Hår Och Blå Kristaller

Hennes långa svarta hår i vinden
och hennes blå kristaller
lyser av de hemligheter
jag så gärna vill veta
Men aldrig skulle fråga om
Hon är den flicka som räddade mitt liv
En av de få som sagt att hon älskar mig
Hon var inte tvungen
men sa det ändå
Men jag vet så lite om hennes ärr
Känner till så lite om hennes öppna sår
Om jag bara kunde skulle jag
tvätta dem och försiktigt
låta dem läka ihop




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-07-18 20:54



Bookmark and Share


  Henrik VIP
underbart vännen kanon bra helt enkelt....
2004-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm