Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältedåd

förnuftighet -
eller bara rädsla?
hängivenhet -
eller bara naivitet?

hellre hängiven och naiv
än att låta rädslan ta överhanden
och låta förnuftet råda
förnuft är endast en ursäkt

du förlorar lika mycket om du ger allt
som om du ger inget
den enda skillnaden är
att du inte har någon ånger

att ständigt bli sårad
och ändå bära hjärtat på armen
vem av oss är hjälten?
du är så rädd




Fri vers av Soaring
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-16 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öppet och sårbart. Bra! :)
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Soaring
Soaring