Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öppet sår

Här, ta mitt hjärta
det finns inte inom mig
det sitter utanpå
för vem som helst att se
För den som ser på riktigt, alltså
Alla som rör vid det
får med sig en del av det
Det är så lätt
egentligen
Det är så lätt
att ta det
och aldrig komma tillbaka
Det är så lätt för mig
att ge av det
men
om jag inte får se den biten igen
smärtar det mig
såklart
något fattas ju mig
Varför förstår ni inte?
Uppskattar ni det inte?
Vet ni inte vad ni ska göra med det?
Är ni bara rädda?
Jag kan inte hjälpa det
Jag är ett öppet sår för alla
och det är så lätt att hälla salt i det
Det var ett nöje att vara din leksak
men det hjälper inte att du tar avstånd
Jag har lämnat mina fingeravtryck på dig
Jag kommer alltid vara en del av dig
och du kommer alltid vara en del av mig




Fri vers av Soaring
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-20 13:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Klarspråk, det gillas skarpt!
Trenne äppelpajer förtjänte den
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Soaring
Soaring