Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig svag på så många sätt

Jag vill inte
vara så svag
Jag vill
bli knäsvag
Jag blir
knäsvag
När du ser på mig
med dina
blåa?
gröna?
bruna?, ögon
Jag vet inte riktigt
Vackra ögon
i vilket fall som helst
När du ler
sådär mjukt
snett
försiktigt
När du drar in mig
i dina armar
Håller om mig

Jag vill inte
vara så svag
Jag blir
själssvag
Det är ditt fel
Hur ska jag kunna motstå
när allt verkar så äkta
fast du bara låtsas?
Eller är det dig själv du låtsas för?
I så fall tycker jag du ska sluta
genast
för jag kan inte motstå

Jag vill inte
vara så svag
Jag vill inte
vara sån
som inte kan släppa taget
och blir sårad gång på gång
Det är ditt fel
Jag blir
knäsvag
Jag blir
själssvag
av dig




Fri vers av Soaring
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-21 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soaring
Soaring