Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej Allihop! Jag önskar så mycket kritik av er att ni känner er obekväma, jag vill ha så många skrivarvänner att jag måste sitta uppe hela nätterna och jag vill att ni inspirerar mig så mycket ni bara bara kan. Gör det dig upprörd, är det konst. :D


Introduktion!

Hej kära poeter, diktare och ordtrollkarlar!
(jag hoppas verkligen att någon svarar)
Mitt namn är Disco och nu ska ni få höra
vad jag på poeter.se tänkt göra;
Skriva av mig de stunder som är svåra att hantera,
något roligt och fyndigt vill jag också servera.
Kanske får ni ett kapitel ur min svartvita roman
eller varför inte en låttext om kärlek från min svan.

Nu vet ni vad jag gör här men vem är hon bakom skärmen?
Jo hon som vägrar bikini och hellre dör i värmen.
Kanske är jag festens mittpunkt precis när jag vill?
Jag gör också bort mig när jag gör mig till.
Jag gillar tonfisk, mina vänner och öl,
efter några kan jag släppa ut ett parningsbröl.
Folk säger jag har humor men jag håller inte med,
däremot bjuder jag på mig själv som är god sed.

Kanske är er uppfattning fortfarande helt vriden,
men kom låt mig locka, med ord utav siden!

Nu ska jag sluta skoja och försöka vara mer seriös
att skriva gör nästan så jag känner mig religiös.
Jag blir besviken på mig själv väldigt ofta
för jag hinner nästan aldrig öva och bara softa.
Jag har all tid i världen men det är så mycket,
ur en hel bok väljer man väl inte bara ena stycket?
Så jag ser världen som en lekplats som bara är till för mig,
nu gör mig en tjänst; berätta något om dig!




Fri vers av Disco2000
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-23 21:23



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Jag är stor, men liten
enkel, men svår
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000