Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp lördagsgodis med mig

Pulserande andetag och
vi är som två låtar som spelar i takt
gör en ny, bättre låt

Närheten gör mig galen i
det svaga ljuset och
jag ser din rygg

Älska med mig
Ta på mig
Håll om mig
(i den ordningen tack.)

Fast jag behöver aldrig be
för vi vill fortfarande ge
vi väger inte så mycket än




Fri vers av Disco2000
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-24 17:12



Bookmark and Share


  filosofian
väldigt bra! Längtan och åtrå.
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000