Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om från Wärmeland Du tager Dig en mö, så vet jag att aldrig Du Dig ångrar.

Min konstnärssjäl
som man säger
har rodret just nu
Tidigare
var det något annat.

En slöja av depression
ett flor över min hatt
av hungrande efter
det intensiva

Desperationen söker
Till vilket giljotinen
låter sin bila falla

Sen finns bara en väg
framåt
bygg dig en bro
staka dig över

Osäkerheten är där igen
just som solen
steg fram över himlavalvet
det vackra
måste vinna nu




Fri vers av Disco2000
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-24 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000